DEDICATED TO THE GUY WHO TOOK MY FLOWER..

MY WEEKEND WAS LIT!!

17195183_1448901505143303_2084698190_o

Øh hej og velkommen bitches!!

TORSDAG:
Min weekend startede i torsdag med et brag! Jeg skulle ud med min store søster Nadia, hun er min engel!!
Vi skulle hen og besøge vores gode veninde Wesane på hendes arbejde på Vela. (Til jer som ikke kender Vela, så det en rigtig hyggelig gay-bar)

Det hele startede med vi at min søster og jeg spillede beer-pong, mod de her to islandske kvinder. (Og det skal lige siges at min søster ikke ligefrem er den bedste taber i verden. ) Men vi går i gang og de skyder den første bold og de rammer selvfølgelig ned i den første kop. Jeg synes selv vi tog det meget pænt! 😀
Vi spiller videre og pludslig rammer jeg ned i en af deres kopper og nadia og jeg begynder begge at råbe op og danse på samme tid! De står begge og kigger på os som om vi er skøre i hovedet! (But what can I say, african people celebrate by dancing, haha) De score så på os igen og igen… Og ikke nok med at vi taber stort, da en af pigerne fra modstander holdet rammer ned i den næst sidste kop, afslutter hun lige sin sejer med at “dab”…. Da de så endelig fik den sidste kop, stod de bare helt stille og min søster sagde “it’s okay!! You can celebrate!! Men de stod bare stille som om det var hverdag at smadre folk i beer-pong
Og jeg stod i chok og tænkte: Nedern der ikke er mere gratis øl…

derefter gik vi i baren og mødte to kvinder. Vi faldt i snak med dem og det varede ikke længe før den ene spurgte om vi ville have noget at drikke, vi svarede begge jo tak! Også var det ellers ned med et tequilla shot og en bajer!! Vi fejret det med en omgang bordfodbold, da vi kommer derned er jeg allerede beruset (Det ingen gang en time siden vi kom) Vi går i gang med at spille og der bliver råbt (mest af mig og min søster) og drukket og inden længe stod vi og tale om dybe emner og musik.

Derefter begynder mine minder allerede at slører for mig men jeg huske noget, med noget armhule-coke!
Og nu tænker du måske at vi tog coke i armhulerne på hinanden! HAHAHAHA!! men nej!
Det hele startede med at jeg fortalte min søster og mine veninder (Nadia, Ella og Emilie)  at jeg synes at jeg lugtede lidt af sved og jeg kan ikke huske om det var med det samme de så sagde: Ej ja du stinker vildt meget!! Eller om det først var 5-10 minutter efter.
Men i hvertfald blev jeg pinlig berørt og kig ud på toilettet for at vaske mig under armene. Imens jeg står derude 0g håber på ingen går ind af den toilet-dør, træder de selvfølgelig ind af døren og begynder og grine og sige at det bare var for sjov, jeg griner selv med og vi begynde at joke med de at lygte dårlig.
Vi laver lidt forskelligt indtil en af os så siger: Jamen det jo ligesom armhule-coke! (Hun snuser sig under armen og laver et “look-a-like” fjæs til en som lige har taget en strig coke og vi andre flækker af grin.
Der startede en række udbryd af: Armhule-coke, Armhule-coke, Armhule Armhule Armhule-coke. Og det forsatte hele aftenen, den blev trykket så langt ud at vi fik to drenge fra jylland til at komme ind på vela og drikke med os fordi vi fortalte historien bag armhule-coke! HAHAHA

Resten af den aften står lidt i tåger for mig, but all I know is that it was lit as fuck!

 

FREDAG:
Tilbragte jeg hos min søster, jeg vågnede op med ondt i hele min krop! (Jeg får sjælendt tømmermænd, men jeg danser altid så meget at min krop gør ondt) Jeg har til gengæld fået den slemme hoste og lyder som en der er ved at få et astma anfald hvert minut.

Men jeg var bare derhjemme med min søster og senere kom min barndom veninde (Sally, Aka Lil bitch).
Vi tre hyggede bare derud af med “Brooklyn Nine Nine” (overdrevet fed serie på netflix) og ikke nok med det, så giver lil bitch den halv gode tømmermænds mad nemlig PIZZA!!!!!! Så fredag var bare chill med familie!!

LØRDAG & SØNDAG:
Vågnede tidligt op lørdag (Lil bitch vækkede mig tidligt lørdag) da jeg skulle til photo-shoot.
Jeg lagde en flot makeup, og så var det ellers bare ud og afsted.
Shootet jeg har lavet, er med en ven af mine (Sebastian.)
Det hele var faktisk hans idé og det er første gang vi laver et shoot sammen, men tema’et synes jeg er rigtig intrasant, da det er sådan et “Bag instragram facaden”  det er ikke et officielt navn men det beskriver rimelig godt hvad de handler om. Jeg plejer ikke rigtig lave shoot med mine venner, men han går på fotograf skole (tror jeg) og jeg synes at det var/er et spændende enme!
Men det var en sjov og en lærerig oplevelse. Jeg glæder mig utrolig meget til at se billederne og dele dem med jer!!

17101574_1448901408476646_2007047566_o 17193706_1448901371809983_2141938832_o17195369_1448901448476642_1182956276_o

Søndag har jeg tilbragt herhjemme og en part 2 på fotoshootet.
Vi havde lige de sidste billeder vi skulle lave i dag, på en bar hvor jeg fremstår som en “forever alone type!”
Hahaha ej det var sgu fedt, tog derhen i høje hæle og min elskede flyverdragt! (dårlig og god ide på samme tid!! God fordi jeg holder varmen, dårlig fordi jeg har så ondt i mine fødder lige nu)!!
Så min weekend har været sindssyg og der er ikke nogen jeg ville lave om!

Qnuz Miriam

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEDICATED TO THE GUY WHO TOOK MY FLOWER..