Hudløst Ærlig..

DEDICATED TO THE GUY WHO TOOK MY FLOWER..

Øh hej og velkommen Bitches.

Dette indlæg er faktisk en “Hudløst Ærlig part 2”  men det her emne, er et emne som har massere af følelser med i, da det er historien om hvordan jeg mistede min mødom.
Nu sidder du måske også tænker at det bliver den halv gode porno historie, men nej. Min første gang, er ikke noget jeg ønsker for andre piger.

Først og fremmest: Sex for piger, er ikke det samme som sex for drenge..
Drengen kommer hvergang  og en pige måske kommer 2 ud af 10..! (det er bare mit gæt)

Jeg mistede min mødom da jeg var fjorten år gammel, jeg mistede den til min daværende kæreste, vi havde været sammen i et par måneder og jeg holdte virkelig meget af ham.
Det var blot en måned efter min fjorten års fødselsdag, at han inviteret mig hjem til hans familie.
Da vi ankom var det en hyggelig stemning, vi fik noget mad, så lidt tv også var det ellers på vej i seng.
Vi fik børstet tænder, taget vores nat tøj på og vi faldt i søvn i armene på hinanden.

Klokken var ca 05:30 om morgen da jeg blev vækket af ham med hans hånd halvt nede i underbukserne på mig, jeg kiggede på ham og fjernede hans hånd Hvor han der efter spørg mig “Har du ik lyst?” og jeg svarede nej.
Han spurgte igen “Har du ik lyst? Jeg tænder fucking meget på dig” jeg svarede “hvis jeg skal være ærlig så nej, jeg har ikke lyst” Han pressede sin krop mod min og sagde “pleeeease du så fucking dejlig” han tog hånden ned i mine underbukser og jeg stoppede ham ikke..
Undervejs tænkte jeg til mig selv “jeg vil ik, jeg vil ik, jeg vil ik” Jeg kunne mærke at tårerende begyndte at komme frem, jeg havde egneligt allermest lyst til at skubbe ham væk og råbe ham ind i hovedet at det gjorde ondt, at det var ubehageligt og at han bare skulle stoppe!
Istedet lå jeg helt stille med tåre der løb ned af mine kinder og en kæreste som ingengang vidste der var noget galt.
Han trak sig ud og lagde sig ved siden af mig. Jeg kunne mærke smerten imellem mine ben blev store og den bredte sig ud i min mave og i lænden.
I det øjeblik gik det op for mig at jeg nu, ikke var den her søde uskyldige pige længere. Min verden som jeg kendte den, var nu hel fremmed, mørk og ensom.
Jeg vendte ryggen til ham og begyndte at stor tude så lavt som jeg overhovede kunne. Jeg ville ikke have at han skulle vide, hvad han lige havde gjordt ved mig.

Jeg ved godt det aldrig var hans mening at såre mig, men det gjorde han. Faktisk så lod jeg ham gøre det, selvom jeg godt inderst inde vidste at det var forkert.
Vi havde sex fordi at jeg ville gøre ham glad og samtidig ikke kunne finde ud af at sige fra. 

Hverdag skal jeg leve med det valg jeg tog den aften, jeg skal leve med at min første gang, føltes så ubehageligt og grænseoverskridende. Jeg græd samtidig med det skete, og det værste ved det hele var at jeg følte mig så brugt, som om jeg havde mistede en vigtig del af mig selv. Hvilket jeg også havde! For når man vælge at gøre noget seksuelt,(SPECIELT SOM PIGE) som man ikke har lyst til i første omgang så mister man respekten for sig selv!
Det var ihvertfald det der skete med mig, jeg mistede min selvrespekt og hvordan skulle folk respektere mig, hvis jeg ikke selv gjorde det.

Jeg gik i laaaang tid og følte mig flov over hvem jeg nu var blevet til, jeg følte ikke jeg kunne snakke med nogen om det. Jeg var bange for at folk ville slutshame mig for den fejl jeg begik.
En dag fortalte jeg min mor at jeg ikke var jomfru mere, jeg fortalte hende at vi havde haft sex sammen men jeg sagde ikke hvordan det var for mig.

Jeg fortryder så meget at jeg ikke åbenede op til min mor!! Hun kunne have hjulpet mig med at bearbejde mine følelser og snakke tingende ordenligt gemmen så jeg ikke begik den samme fejl igen.
Mor hvis du læser det her skal du vide at du er det bedste der er sket for mig og jeg fortryder jeg ikke var hudløst ærlig overfor dig fra starten! Jeg elsker dig og sætter pris på alt hvad du gør for mig!! <3

images

Det har taget mig MANGE år at få min selvrespekt tilbage og det er stadig noget jeg arbejder på. Derfor håber jeg at alle piger derude som læser dette indlæg, tænker sig en extra gang om det er det værd.
Jeg har valgt at være åben omkring dette emne, fordi det har været med til at gøre mig til den person jeg er i dag.
Min ex-kæreste var mig utro valentine´s dag, ikke længe efter han havde taget min mødom,  det værste ved det var, at det var min veninde der ringede mig op og sagde det til mig.
Han ødelagde mig og jeg ødelagde dem jeg mødte på min vej, ser du konsekvenserne af det ene valg, jeg tog er utallige.
Jeg stolte ikke på nogen, jeg troede alle drenge var ligesom ham, så derfor valgte jeg at finde en ny inden nogen fik chancen for at lære mig oprigtig at kende. Jeg har ødelagt nogen på samme måde som han ødelagde mig, ikke ved at tage deres mødom, men ved at være utro, lyve eller lagde dem gøre ting mod mig som jeg egentlig ikke var vild med i første omgang. Jeg har virkelig gjort nogen fucked op ting og må indrømme der er mange af de ting er noget, jeg gerne ville gøre om, hvis jeg fik muligheden. Men det er ikke muligt så istedet vælger jeg at dele min historie, i håb om at det kan gøre en forskel for nogen.
Når du har sex for første gang eller bare generalt, så giver du et lille men meget personligt stykke af dig selv. Men inden du gør det, så tænk om de, er det værd. For hvis de ikke kan vente på dig, så de ikke det værd!

Hvis du kommer i en seksuel situation og du ikke føler dig klar eller tryg, så lad vær!
Don’t do anything, you don’t wanna do!

Hvis du som mig, sidder og føler du ikke har nogen at tale med, eller hvis du har en historie du gerne vil dele, er du mere end velkommen til at skrive til mig!!

Hvis du har oplevet noget ligne og tør stå frem så vil jeg gerne lave et hashtag der hedder : #TheGuyWhoTookMyFlower brug det i din besked til mig, på et billede på instagram, i en status. Alle steder, måske hjælper det hvis vi ved at vi ikke er alene om det her, sammen er vi stærkere!

And to my ex: I hope you know what you did, was wrong. And i hope you regret it!

 

Qnuz Miriam

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudløst Ærlig..